Cei mai buni karateka se întrec la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii vor face spectacol
Sportivii vor face spectacol

Peste 200 de karateka de la 17 cluburi din ţară vor participa sâmbătă la Cupa României FKNB-IMAF, competiţie organizată de Asociaţia Clubul Sportiv Scorpion Karate-Do Slatina.

Sportivii se vor întrece în două probe, respectiv kata şi kumite individual. Evenimentul sportiv este găzduit pentru a doua oară de municipiul Slatina, prima oară având loc aici în 2009. Competiţia se va desfăşura în sala de sport a Colegiului Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu“ din municipiu şi va începe la ora 9.30. Cele două probe de concurs se vor desfăşura pe durata întregii zile iar festivitatea de premiere va încheia competiţia.
Primele trei cluburi clasate în top vor primi trofee, iar restul participanţilor vor pleca de la concurs cu diplome şi medalii. „Mulţumim Consiliului Judeţean Olt pentru sprijinul acordat. Sperăm ca sportivii slătineni să facă şi de această dată o figură bună, ţinând cont că în 2009, atunci când a fost organizată Cupa României la Slatina, ne-am clasat pe locul I. Îi aşteptăm şi pe fanii acestui sport, intrarea este liberă pentru spectatorii care vor să vadă ce înseamnă artele marţiale“, a spus Cristi Rezeanu, antrenorul celor de la ACS Scorpion Karate Do.
Cei aproximativ 40 de karateka slătineni se vor lupta pentru trofeu cu alţi 150 de sportivi din întreaga ţară.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite