Ce alegem: After school la stat sau la privat? Vezi aici ofertele din Slatina!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii îşi fac lecţiile îndrumaţi de personal calificat
Copiii îşi fac lecţiile îndrumaţi de personal calificat

Sunteţi părinte şi aveţi un job care nu vă permite să staţi prea mult timp cu copilul? Programul After school este cea mai bună soluţie pentru părinţii care stau la serviciu de dimineaţa până seara.

Şcoala Generală „Ştefan Protopopescu“ din Slatina derulează acest program de şase ani. A început timid, dar acum se bucură de succes. „Avem copii de la clasele I, a II-a şi a III-a înscrişi în program. Imediat după cursuri aceştia merg la masă, la ora 12.00 iar apoi, până la ora 16.00 fac lecţiile îndrumaţi de doamnele învăţătoare şi fac activităţi extraşcolare. Programul se bucură de succes, avem numeroase solicitări din partea părinţilor“, a spus Elena Păun, directoarea şcolii. Şi elevii Şcolii Generale Nr. 3 se pot înscrie în program. Unitatea de învăţământ organizează After school pentru al doilea an consecutiv. „Sunt aproximativ 20 de elevi înscrişi. Cei care îşi permit plătesc 7 lei pentru masa de prânz, iar cei care nu au aceşti bani vin cu pacheţel de acasă. Ei fac temele pentru şcoală dar şi activităţi recreative“, a spus Ştefania Nicu, directoarea unităţii şcolare. Un simplu calcul ne arată că părinţii elevilor care frecventează acest program educaţional scot din buzunar până în 200 lei lunar, bani pentru prânzul celor mici.

Oferte pentru bogaţi

Pentru părinţii cu dare de mână există şi ofertele privaţilor. Micul Picasso este un after school înfiinţat în această toamnă. Copiii care frecventează acest program au la dispoziţie bibliotecă, sală de film, săli de curs. Şcolarii îşi fac temele cu sprijinul personalului calificat şi desfăşoară activităţi recreative, nu înainte de a servi masa de prânz. Şi After School Dodolino este destinat elevilor din clasele I-IV. Cei care vin aici sunt supravegheaţi, socializează, îşi pregătesc temele şi primesc o masă caldă şi o gustare. Dacă sunt încântaţi de oferte, părinţii trebuie să ştie că trebuie să scoată din buzunar câteva sute de lei lunar.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite