Slatina: Căruţaşii, un pericol pe şosele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Căruţaşii, un pericol pe şosele
Slatina: Căruţaşii, un pericol pe şosele

Pe străzile Slatinei, care se vrea un oraş modern şi înfloritor, se intâlnesc la tot pasul căruţaşi care nu respectă nicio regulă de circulaţie fiind un pericol pentru şoferi şi mai ales pentru ei înşişi.

Căruţaşii sunt o adevărată problemă pentru şoferii aflaţi în trafic. Majoritatea dintre ei nu cunosc nicio regulă de circulaţie şi sunt un adevărat pericol pe şosele. „Pun în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic şi nu au nici  cea mai elementară noţiune de circulaţie rutieră”, a spus Florin Cârstea, comisar şef Serviciul Poliţiei Rutiere Olt.

Şoferii slătineni sunt împotriva căruţaşilor

Conducătorii sunt foarte nemulţumiţi de prezenţa căruţaşilor pe străzi. „Eram în intersecţia de la catedrală şi în faţa mea era o căruţă. Am vrut să o depăşesc, iar în momentul în care eram paralel cu ea căruţaşul a făcut stânga. Am evitat un accident destul de urât în ultima clipă. Dacă ar fi după mine aş interzice circulaţia căruţelor pe orice fel de drum”, a spus Marian Neagoe, şofer la o firmă de curierat din Slatina.
Principala  nemulţumire a şoferilor slătineni este tocmai comportamentul căruţaşilor. Acestea merg, de cele mai multe ori, cu căruţele în stare de ebrietate. „Sunt un pericol pentru toată lumea. Acum 2 luni era să intru cu maşina într-o căruţă. Eu circulam regulamentar când, la un moment dat dintr-o parcare a ieşit o căruţă în viteză şi aproape că a intrat în mine. Atunci când s-a dat jos din căruţă, căruţaşul de abia se ţinea pe picioare şi mirosea a băutură. A început să mă înjure, iar atunci când a venit poliţia s-a mai calmat. Părerea mea e că poliţia ar trebui să ia măsuri mai drastice în privinţa căruţaşilor”, a spus Mircea Feodor, şofer.

Aflaţi scuzele căruţaşilor care circulă pe străzile Slatinei din ediţia de astăzi a Adevărului de Seară

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite