Caracalean reţinut pentru trafic şi consum de droguri. Poliţiştii au găsit la locuinţa bărbatului două kilograme de cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi procurorii au descins marţi la locuinţa unui bărbat de 42 ani, din municipiul Caracal. Oamenii legii au găsit aproximativ două kilograme de droguri.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, cei de la Serviciul de Intervenţie Rapidă şi poliţiştii din Caracal, sub supravegherea unui procuror DIICOT - Biroul Teritorial Olt, au organizat astăzi două percheziţii domiciliare la locuinţa şi garajul lui Marian Paciu despre care se ştia că se ocupă cu traficul şi consumul de droguri. La percheziţii, poliţiştii au găsit aproape două kilograme de cannabis, fragmente uscate din frunze şi muguri provenite dintr-o cultură ilicită, precum şi o armă neletală, de calibrul 9 mm., deţinută legal. „Din cercetări, s-a stabilit că în perioada octombrie - decembrie 2011, persoana în cauză a comercializat cannabis către diverse persoane, de pe raza municipiului Caracal, precum şi unor cetăţeni spanioli, a căror identitate urmează a fi stabilită“, a spus comisarul şef Claudia Radu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru trafic şi consum ilicit de droguri.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite