Slatina: Rromii din Caracal au accesul interzis în baruri şi cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Rromii din Caracal au accesul interzis în baruri şi cluburi
Slatina: Rromii din Caracal au accesul interzis în baruri şi cluburi

Rromii din Caracal care au fost implicaţi în scandalul de vinerea trecută când Gheorghe Barbu a fost bătut de oamenii lui Remus Rădoi, patronul unei firme de pază au cerut ajutorul reprezentanţilor lor de la Bucureşti.

Aceştia au soliciat ieri, comandantului Poliţiei Caracal, Ilie Vasile o întâlnire cu toate părţile implicate. „ Au venit la mine în audienţă ca să se împece pentru că reprezentanţii lor de la Bucureşti consideră că nu este bine să existe astfel de probleme între rromi şi români. Au fost prezenţi rromii implicaţi şi Remus Rădoi, patronul firmei de pază Omniprotect care este acuzat de rromi că l-a bătut de Barbu. A fost o discuţie de 20 de minute în care rromii au solicitat să fie lăsaţi să intre în localurile păzite de firma lui Rădoi, iar acesta le-a spus că nu o să fie probleme atâta timp cât nu fac scandaluri”, a explicat Vasile.
Vinerea trecută, la o teresă din Caracal, 3 persoane l-au bătut pe Gheorghe Barbu, de etnie rromă care l-a agresat verbal pe Remus Rădoi. Motivul conflictului este faptul că de ani de zile rromii scandalagii nu mai intră în  restaurantele, cluburile şi barurile din oraş păzite de firma lui Rădoi. Rromul a fost rănit, a fost dus la spital şi a depus plângere împotriva lui Rădoi.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite