Capăt de linie pentru concursul naţional “Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă” de la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina a găzduit, vineri – 13 iulie, festivitatea de premiere a fazei finale din cadrul concursului naţional “Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă” găzduită de capitala judeţului Olt.

Cei peste 168 de elevi de gimnaziu şi liceu din toată ţara participanţi la concursul menţionat au primit diplome, medalii şi plachete. Câştigători ai ediţiei din acest au fost declaraţi elevii echipei judeţului Harghita. Cei care şi-au adjudecat Marele Premiu – în fapt, o cupă de dimensiuni impresionante, au fost premiaţi de către comisarul şef de poliţie Constantin Nicolăescu, fost şef al IPJ Dolj, în prezent adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

“Avem nevoie ca generaţia viitoare să fie bine pregătită astfel încât, de la o perioadă la alta, accidentele rutiere să fie cât mai puţine, iar numărul celor implicaţi – fie că sunt pietoni sau conducători auto – să fie în continuă scădere”, a declarat comisarul-şef Constantin Nicolăescu.

Oltul, reprezentat de elevi din Caracal şi Balş

Câştigătorii marelui premiu au fost urmaţi în clasament de către echipajele de elevi din judeţele Dâmboviţa, respectiv Caraş Severin. La final au primit medalii toţi participanţii. De asemenea, nu au fost uitaţi nici profesorii îndrumători, care au fost “înzestraţi” cu diplome şi plachete. De menţionat că echipajele participante din fiecare judeţ au fost formate din câte patru elevi - doi de la gimnaziu şi doi de la liceu.

Sala de spectacole a Centrului Cultural "Eugen Ionescu" din Slatina a fost arhiplină

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Concursul naţional “Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă” este organizat anual de către Ministerul Educaţiei şi Poliţia Română şi se adresează elevilor de gimnaziu şi liceu, având drept scop conştientizarea acestora asupra importanţei şi respectării regulilor de circulaţie. Faza finală a fost găzduită în acest an de Slatina.

Judeţul Olt a fost reprezentat de doi elevi de gimnaziu din Caracal şi doi elevi de la liceu din oraşul Balş.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite