CSM Slatina iese de sub aripa primăriei: se privatizează!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au aprobat astăzi organizarea CSM Slatina- secţia fotbal din club sportive de drept public în persoană juridică de drept privat. Echipa reuşeşte astfel să fie păstrată în urbe, dar şi să realizeze cu un an mai devreme condiţia impusă de FRF pentru a nu fi exclusă.

C.S.M. Slatina - de la extaz, la agonie

CSM Slatina scapă de desfiinţare şi trece în aripa privată. Secţia de fotbal a Clubului Sportiv Municipal nu va mai funcţiona pe bani publici, nou-înfiinţatei formaţiuni fiindu-i cedat de către consiliul local dreptul de participare la joc în Campionatul Naţional de Fotbal, Liga a II-a. Consilierii locali au aprobat astăzi organizarea CSM ca persoană juridică de drept privat, ce va avea obligatoriu sediul social în Slatina, începând cu ediţia de campionat 2011-2012. În luarea deciziei de înfiinţare a societăţii sportive pe acţiuni care să preia echipa s-a ţinut cont de art.12, alin 4 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, care prevede: “Cluburile sportive de drept public nu pot fi membre ale FRF. Cuburile sportive de drept public afiiate în prezent la FRF au obligaţia ca până la data de 1 iulie 2012 să se organizeze în cluburi sportive de drept privat, în caz contrar urmând a fi excluse”.
CSM  Slatina este echipa oficială de fotbal a municipiului, finanţarea acesteia fiind asigurată din 2009 integral de la bugetul local. Este singura echipă din Oltenia care a reuşit să obţină acceptul Comisiei de licenţiere a FRF de a juca în Liga a II-a.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite