Slatina: CEZ a deschis un centru nou de relaţii cu clienţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: CEZ a deschis un centru nou de relaţii cu clienţii
Slatina: CEZ a deschis un centru nou de relaţii cu clienţii

Oltenii care nelămuriri în legătură cu facturile sau distribuţia energiei electrice se pot adresa noului centru de relaţii cu clienţii care a fost ianugurat astăzi la Slatina.

A fost sărbătoare astăzi la sediul CEZ din strada Primăverii. Conducerea companiei a tăiat panglica aniversară a noului Centru de Relaţii cu Clienţii (CRC)din Slatina. Clienţii nu vor mai sta la coadă la ghişee, iar reprezentnaţii companiei promit că serviciile oferite concumatorilor de electricitate vor fi mai bune. „Toată activitatea noastră este îndeptată către clienţi, iar acest centru nou vine să demonstreze acest lucuru. Este cel de-al terilea centru modern de relaţii cu clienţii deschis de CEZ în Oltenia şi promitem că vom mai înfiinţa şi altele, în judeţul Olt“, a sus Doina Vornicu, director general la CEZ Distribuţie, prezentă astăzi la Slatina.

Fără coadă la ghişee

Clienţii care trec pragul noului CRC sunt întâmpinaţi de un panou digital de la care pot alege ce fel de probleme au de rezolvat la ghişee. Primesc automat un bon de ordine, iar apoi aşteaptă pe canapea să fie chemaţi la ghişeu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite