Bulevardul AI Cuza va fi asfaltat. Lucrarea va costa bugetul local 9,18 milioane lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au aprobat ieri după-amiază studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru asfaltarea bulevardului AI Cuza din municipiul Slatina. Lucrările vor dura 60 de zile.

Principala arteră de circulaţie din municipiul Slatina va fi modernizată de către primărie. Strada a fost „peticită” în aprilie, când au fot astupate gropile rezultate pe timpul iernii trecute, însă este departe de a fi una ideală pentru circulaţie. Consilierii locali au dat undă verde modernizării carosabilului şi spaţiilor de parcare, lucrarea cuprinzând şi amenajarea de rigole carosabile pentru preluarea apelor din precipitaţii.
Lucrările pe partea de carosabil şi cea edilitară sunt estimate să dureze 60 de zile, costul fiind suportat din bugetul local. Este vorba de o valoare totală de 9,18 milioane lei, ce va fi asigurată eşalonat din buget în perioada 2011- 2013.
Lungimea totală a străzii cuprinse în proiectul de modernizare este de 1925 metri liniari, suprafaţa totală de carosabil şi parcări fiind de 40.650 de metri pătraţi.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite