SLATINA:A dispărut în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SLATINA:A dispărut în Bucureşti
SLATINA:A dispărut în Bucureşti

Poliţiştii olteni caută o tânără care a plecat de acasă pe 29 iulie 2009 ca să îşi caute un loc de  muncă în Bucureşti.

Alina Costache de 21 de ani din Slatina a fost declarată persoană dispărută după ce cumnata ei, Ştefania Izabela de 21 de ani s-a dus la secţia de poliţie şi a spus că nu mai poate lua legătura cu tânăra.
 Ştefania a vorbit ultima oară cu cumnata ei pe 6 august , iar aceasta nu a putut să îi dea mai multe detalii despre locul unde se află. Legătura teloefonică s-a întrerupt brusc, iar de atunci femeia nu a mai luat legătura cu Alina. „Din primele verificări efectuate de către echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, s-a stabilit faptul că, până la date de 31.07.2009, Costache Alina  a locuit la un prieten în municipiul Bucureşti.  Aceasta a încercat sa ia legătura cu Ştefania-Izabela în data de 06.08.2009, căreia i-a spus că este în Bucureşti şi că momentan nu-i poate da mai multe detalii”, a explicat comisarul Roxana Filip din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Semnalmentele fetei


Alina Costache are părul negru, lung până la nivelul umerilor, ochi căriu, 1,65 înălţime şi 55 de kilograme.
Are un piercing în partea dreaptă a feţei, sub buza inferioară, un tatuaj reprezentând un desen la nivelul feţei dorsale a mâinii drepte, un tatuaj reprezentând un înscris la nivelul umărului drept, un tatuaj reprezentând un scorpion la nivelul gambei piciorului drept şi o cicatrice pe diagonală, de aproximativ 3 cm., pe genunchiul piciorului stâng.
Cine poate da relaţii, este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite