Slatina: Braconierul de la Frunzaru, cercetat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Braconierul de la Frunzaru, cercetat în libertate
Slatina: Braconierul de la Frunzaru, cercetat în libertate

Bărbatul care şi-a ucis duminică dimineaţa prietenul la vânătoare este cercetat în stare de libertate.

Procurorii olteni l-au audiat pe Eduard Orkar Timi, bărbatul care şi-a ucis din greşeală prietenul la vânătoare şi au decis să nu propună arestarea lui preventivă. „A fost cooperant, a avut o atitudine sinceră şi nu avea antecedente penale. În urma audirerilor, procurorul a decis cercetarea în stare de libertate. El este cercetat pentru omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj. Pentru aceste fapte, riscă până la 20 de ani de înschisoare“, a spus procurorul Adrian Aspra, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Moarte violentă

Procurorii au primit şi rezultatele preliminare ale necropsiei, care au stabilit că victima a avut o moarte violentă. Glonţul i-a pătruns prin rinichi, a ajuns în ficat, a ricoşat într-o coastă şi s-a oprit în inimă.
Procurorii au mai stabilit că armele de vânătoare erau deţinute legal de fratele victimei, Nicu Năstase. „Se pare că bărbatul nu a ştiut că fratele şi prietenul său vor folosi armele pentru braconaj, de aceea nu s-a luat nicio măsură împotriva sa, până acum“, a mai explicat Aspra.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite