Spargere la Biserica Penticostală din Corabia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat originar din comuna Morunglav este cercetat de poliţişti în libertate după ce a fost identificat că a dat o spargere, zilele trecute, la Biserica Penticostală din oraşul Corabia.

Poliţiştii cercetează o persoană pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat după ce s-a stabilit că a sustras bunuri dintr-o biserică şi din incinta unor societăţi comerciale din oraşul Corabia. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspectul, Ion Ş., de 37 de ani, originar din comuna Morunglav,  a pătruns în noaptea de 06/07 august prin efracţie într-o biserică din Corabia de unde a sustras toată aparatura electronică găsită la faţa locului.
Ulterior, în noaptea de 09/10 august, acesta a pătruns în incinta a două societăţi comerciale din aceeaşi localitate  folosind acelaşi mod de operare, de unde a sustras articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, precum şi documente de identitate şi alte bunuri. Suspectul a fost prezentat magistraţilor de la Judecătoria Corabia cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi s-a dispus judecarea acestuia în stare de libertate. Prejudiciul cauzat de bărbat se ridică la 8.500 lei şi a fost recuperat în proporţie de 60%. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate întreaga activitate infracţionale a bărbatului

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite