Slatina: Bercea Mondial şi-a predat fiul justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romii au aplaudat de bucurie când l-au văzut pe agresor încătuşat şi băgat în duba poliţiei. Ambasador a stat ascuns timp de o săptămână.

Magistraţii Tribunalului Olt au respins recursul făcut de Ambasadorul în care el cerea să  fie cercetat în libertate. „A fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile”, a spus Cosmin Mitrache, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt.
Magistraţii şi-au menţinut decizia de arestare a lui Alexandru Gabriel Stroe, din Slatina şi a lui Alin Răduţ Grigore, tot din Slatina şi respins recursul făcut de ei. Tot ieri s-a judecat şi recursul formulat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt care au cerut arestarea prevenită a lui Laurenţiu Anghel, zis Procurorul şi a lui Dorian Cârciumaru. “Cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate şi au interdicţia de a părăsi localitatea pe perioada anchetei”, a mai spus Cosmin Mitrache.  Lucreţia Anghel, sora interlopului Bercea, care în urmă cu câteva săptămâni a fost bătută de copiii fratelui său, a leşinat la Tribuanl şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

“Au veni cu săbii să ne omoare!”

Cei cinci tineri sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port ilegal de armă albă, după ce pe 8 iunie l-au bătut pe Vasile Anghel, fratele lui Bercea. “Au venit că săbii să mă omoare. Uitaţi, m-au tăiat la mână, m-au nenorocit!”, a spus Vasile Anghel, fratele interlopului Bercea. Zeci de membri ai clanului Bercea au aşteptat ore în şir la Tribunal decizia instanţei. Bercea, prezent şi el la Tribunal, a spus că nu ştie ce s-a întâmplat între copiii şi fraţii săi. “ Unul dintre copiii mei s-a bătut parte în parte cu sora şi fratele meu. Eu ştiu de ce s-au bătut? Aşa le-a venit lor”, a spus Bercea. Mai mulţi romi care îl susţineau pe Vasile Anghel au aplaudat în momentul în care Ambasadorul a fost scos din sala de judecată cu cătuşele la mâni. “Bravooo. Să facă puşcărie!”, au strigat rudele lui Vasile Anghel.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite