Slatina: Bercea Mondial acţionează ca Băhăian, racolează oameni săraci şi îi face proprietarii caselor lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una din casele din centrul oraşului, de pe strada Ecaterina Teodoroiu care aparţine unui apropiat al lui Bercea ar trebui demolată, dar proprietarul a dispărut şi nu vrea să pună în aplicare hotărârea judecătorească.

Nicolae Budan, un apropiat al lui Bercea, pe numele căruia este trecut imobilul din centru, refuză să pună în aplicare hotărârea instanţei. Primăria l-a dat din nou în judecată. „Nu putem să intervenim să demolăm un imobil aflat pe domeniul privat pentru că legea nu ne permite. L-am dat în judecată pentru că nu a respectat hotărârea instanţei. Pentru această casă de pe Ecaterina Teodoroiu am dat o autorizaţie de construcţie, dar terenul era undeva mai în spate, iar proiectul nu semăna cu casele de tip Bercea. A venit un cetăţean oarecare şi a solicitat-o. După câteva luni am văzut că este din nou Bercea la mijloc”, a explicat primarul Darius Vâlcov. Edilul susţine că a încercat să împiedice ridicarea construcţiei. „Era un proces pe rol pentru demolarea construcţiei, dar el continua să o ridice. Am pus stâlpi pe domeniul public ca să nu mai intre cu maşinile de construcţie, am făcut şanţuri, dar lucrările au continuat”, a spus Vâlcov.

Trei procese pentru demolarea caselor lui Bercea

Primăria Slatina este în proces cu Bercea şi oamenii lui pentru demolarea a 3 imobile, cel de pe Ecaterina Teodoriu şi alte două de pe strada Piteşti
Piteşti, numărul 112 şi 187A, care este si singura casă pe numele lui Sandu Anghel.
„Sunt ale unor interpuşi, oameni de-ai lui din Drăgăneşti Olt. De exemplu, Nicolea Budan, cel care deţine imobilul de pe Teodoroiu este un amărât, care nu are nici un leu, nu ştie să scrie, să citească şi a spus în instanţă că nu ştie ce a semnat. Bercea are aceleaşi metode ca Băhăian, ia oameni săraci şi îi face proprietari. Nu îi omoară însă pentru că sunt rromi de-ai lui”, a explicat viceprimarul Dan Bălăşescu.

Citiţi şi: EXCLUSIV Impresar din show-bizz, omul mafiotului Băhăian la Gloria Buzău

Bercea neagă tot

Bercea susţine însă că este nevinovat. „Eu nu am nici o treabă cu Primăria. O să piardă toate procesele cu mine pentru că eu am numai 2 case în Slatina care au autorizaţie, una lângă Primărie şi una lângă Judecătorie şi sunt făcute cu autorizaţii. De restul nu ştiu nimic, nu sunt ale mele”, a spus Bercea Mondial.



Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite