Bercea Mondial a împlinit un an de arest. Interlopul îşi va afla mâine sentinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, stă de un an în închisoare. El a fost arestat preventiv pe 20 februarie 2011, fiind acuzat că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar din Drăgăneşti-Olt.

Bercea Mondial a împlinit luni un an de arest preventiv. Deşi a fost cercetat în peste o sută de dosare penale, interlopul a fost arestat pentru prima dată anul trecut, pe 20 februarie. El este cercetat pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice, fiind acuzat că şi-a înjunghiat un nepot, pe Ionuţ Anghel, zis Mercedes, într-un bar din Drăgăneşti-Olt.
Bercea Mondial a susţinut mereu că este nevinovat şi a cerut să fie lăsat în libertate. Aşteptarea sa va lua sfârşit miercuri, când îşi va afla sentinţa. Deşi ar fi trebuit să pronunţe sentinţa în acest caz pe 15 februarie, magistraţii Tribunalului Olt au amânat momentul pentru 22 februarie, pe motiv că nu au reuşit să studieze întregul dosar. După un an de stat în închisoare, Bercea Mondial va afla mâine dacă va fi achitat sau condamnat pentru fapta sa.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite