Bătrân pierdut în Slatina din cauza doctorilor de la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina
Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

Poliţiştii din municipiul Slatina au efectuat ample căutări în oraş ieri - 3 iulie, după ce un bărbat din Bucureşti a sesizat dispariţia bunicului său de 76 de ani, adus la Spitalul Judeţean cu o zi înainte pentru efectuarea unor analize medicale. Cadrele medicale slătinene au făcut însă greşeala să îl lase pe bătrân să plece acasă singur fără să îşi dea seama că acesta avea mari probleme de orientare în spaţiu şi

O familie din Bucureşti a trecut prin clipe de coşmar din cauza superficialităţii cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean Slatina. Dan Nae, având domiciliul în Bucureşti, a sesizat poliţia municipiului Slatina în cursul dimineţii de marţi – 3 iulie, despre faptul că bunicul său, Ion Oprea, în vârstă de 76 de ani, din comuna Sprâncenata, a părăsit unitatea sanitară menţionată, dar nu a ajuns la domiciliu.

“După ce am preluat informaţia dispariţiei am efectuat verificările de rigoare în urma cărora am stabilit că, în data de 2 iulie, persoana dispărută a fost adusă de familie la Spitalul Judeţean din Slatina în vederea efectuării de investigaţii medicale. Ulterior, în aceeaşi zi, dar la orele 16.00, bătrânul a fost lăsat să plece de către cadrele medicale pe motiv că nu necesita internarea. De asemenea, din declaraţiile membrilor familiei am aflat şi faptul că acesta nu se poate orienta în spaţiu şi timp, lucru ce ne-a îngreunat cercetările şi l-am dat în urmărire, furnizând mass-media semnalmentele persoanei dispărute”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

.

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Situaţie rezolvată fericit din întâmplare

Interpelat telefonic, managerul Spitalului Judeţean din Slatina, dr. Andrei Iordache, a precizat că are cunoştinţă despre caz, dar că totul s-a rezolvat între timp.

“Bătrânul a fost externat pentru că doctorii au considerat că nu mai existau motive să rămână internat după ce i s-au făcut analizele medicale pentru care venise iniţial. El a revenit la spital singur în cursul zilei de marţi seară (3 iulie, n.a.) şi a fost preluat în această dimineaţă de către familie, deci, din punctul nostru de vedere, nu au fost probleme”, a afirmat Iordache.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite