Bărbatul împuşcat accidental la vânătoare îşi revine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul împuşcat participa la o partidă  de vânătoare în Olt
Bărbatul împuşcat participa la o partidă de vânătoare în Olt

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost împuşcat din greşeală la o partidă de vânătoare. Tragedia s-a petrecut sâmbătă seara, pe raza judeţului Olt.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din oraşul Scorniceşti se afla la o partidă de vânătoare cu mai mulţi prieteni, pe fondul de vânătoare Scorniceşti, în zona Constantineşti. În timp ce împuşca fazani, o alică a ricoşat dintr-un copac în bărbia vânătorului. Victima a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, ulterior fiind transferată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Craiova. Bărbatul împuşcat era conştient atunci când a ajuns la spital şi le-a declarat jurnaliştilor că a fost împuşcat accidental. „A fost un accident. A ricoşat alica din crengi“, a spus victima, precizând că a fost rănit doar în zona bărbiei. Bărbatul a mai declarat că nu îşi aduce aminte exact cum s-a petrecut totul.

Poliţiştii anchetează accidentul

Vânătorul a fost supus imediat unui intervenţii chirurgicale, pentru a-i fi scoasă alica rămasă în bărbie. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz. „Este vorba despre un accident produs la partidă de vânătoare organizată în Scorniceşti. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs incidentul“, a spus comisarul şef Alina Popescu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Bărbatul a scăpat cu bine din operaţie, el fiind acum în afara oricărui pericol. Vânătorul a rămas internat în spital pentru a primi îngrijiri medicale. Atunci când se va reface complet, el va fi externat.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite