Bărbaţi arestaţi după ce au bătut şi jefuit o bătrână din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tâlhari au fost arestaţi pentru 29 de zile
Cei doi tâlhari au fost arestaţi pentru 29 de zile

Doi indivizi au fost reţinuţi pe o perioadă de 29 de zile după ce au fost identificaţi ca fiind autorii unei tâlhării date la locuinţa unei bătrâne din municipiul Slatina, care a fost bătută de aceştia după ce i-a surprins în timpul jafului.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi de către un locuitor al urbei ,a la data de 4 iulie despre faptul că doi bărbaţi au pătruns în curtea locuinţei unei femei în vârstă de 78 ani din municipiu, de unde au sustras două ţevi metalice şi un aparat de radio. Cele două persoane au avut însă ghinionul să fie surprinse de către proprietară în timpul jafului, fapt pentru care cei doi au ameninţat-o şi au lovit-o cu pumnii şi picioarele.

“În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi doi bărbaţi din Slatina de 36 şi, respectiv, 44 de ani, consideraţi suspecţi pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu. Împotriva acestora Judecătoria Slatina a dispus, ieri – 5 iulie, arestarea lor preventivă pe o perioadă de 29 zile”, a afirmat comisar-şef Claudia Radu, ofiţer relaţii mass-media al IPJ Olt.

Cei doi bărbaţi se află acum încarceraţi în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite