FOTOGALERIE: Bărbat salvat de sub un mal de pământ la Priseaca-Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD Slatina şi o ambulanţă
La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD Slatina şi o ambulanţă

Un bărbat din satul Buiceşti, comuna Priseaca, judeţul Olt, s-a aflat astăzi în pericol după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, săpa o groapă amplasată lângă un pârâu de pe raza localităţii pentru a găsi deşeuri feroase. La faţa locului au intervenit echipaje ale SMURD Slatina şi o ambulanţă.

Incidentul s-a petrecut în jurul orelor 11.30. Bărbatul în cauză, Florian P., în vârstă de 45 de ani, săpa o groapă lângă malul pârâului Dârjov din localitate pentru a găsi deşeuri feroase. La un moment dat, acesta a fost prins sub malul de pământ care s-a prăbuşit peste el.

La faţa locului au intervenit o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi echipa de căutarea-salvare din cadrul Detaşamentului Slatina al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” (ISU) Olt. De asemenea, a acţionat şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

.

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

“Victima incidentului a fost preluată de cadrele medicale şi paramedicale. După acordarea primului ajutor la faţa locului, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina  în stare conştientă. Totodată, acesta prezenta dureri la nivelul toracelui şi membrelor inferioare”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite