Bărbat dispărut, găsit înecat în apele Oltului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul găsit înecat în râul Olt dispăruse de acasă de la începutul săptămânii
Bărbatul găsit înecat în râul Olt dispăruse de acasă de la începutul săptămânii

Cadavrul unei persoane de sex bărbătesc a fost găsit, ieri, de către localnici din comuna Verguleasa, în zona barajului de pe râul Olt. Sătenii au anunţat imediat poliţiştii din localitate, care au stabilit că bărbatul înecat figura în evidenţele lor ca fiind dispărut de la domiciliu.

Descoperire macabră pe râul Olt, pe raza comunei Verguleasa, judeţul Olt. Mai mulţi săteni au sesizat, ieri după-amiază, organele de poliţie din localitate despre faptul că, în zona barajului de pe râul Olt de pe raza comunei, plutea cadavrul unei persoane. Poliţiştii au reuşit să aducă la mal cadavrul respectiv.

“În urma cercetărilor specifice efectuate s-a stabilit identitatea cadavrului ca fiind un bărbat în vârstă de 49 ani originar din satul Dumitreşti, comuna Verguleasa, judeţul Olt. Acesta a plecat de la domiciliu la data de 2 iulie şi nu a mai revenit acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, comisar-şef Claudia Radu.
 
Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi, potrivit precizărilor oficialului IPJ Olt, a fost solicitat medicul legist în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite