FOTOGALERIE: Bandă de șarlatani specializată în documente bancare false, dată în vileag la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au confiscat un pistol cu gaze marca Walter calibrul 9 mm., cu 34 de cartușe aferente
Polițiștii au confiscat un pistol cu gaze marca Walter calibrul 9 mm., cu 34 de cartușe aferente

Membrii unei grupări infracționale au fost “săltați”, astăzi, în urma unei acțiuni comune a Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Olt, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, “mascații” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă și jandarmi. Membrii grupării acționau în Slatina și se îndeletniceau cu emiterea de file CEC fără acoperire.

Oamenii legii au efectuat patru percheziții simultane la domiciliul celor patru bărbați implicate în gruparea în cauză, acțiunea având loc în baza unor mandate emise de Tribunalul Olt, la solicitarea anchetatorilor DIICOT Olt.
Au fost vizate locuinţele suspecţilor Petre N. (33 ani), Sorin M. (44 ani), Ion P. (41 ani) - din municipiul Slatina, şi Bădiţă T. (42 ani), din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea. Polițiștii au ridicat de la domiciliile celor anterior menționați un pistol cu gaze marca Walter calibrul 9 mm., 34 cartuşe cu gaz, cinci telefoane mobile, zece cartele SIM, două carduri de memorie, o ştampilă şi mai multe documente de evidenţă contabilă.

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

“Cele patru persoane erau asociate într-un grup infracţional organizat în vederea comiterii de infracţiuni, grup condus de Sorin M. şi Bădiţă T. Scopul rețelei consta în emiterea de file CEC fără acoperire ce au creat un prejudiciu de aproximativ 1.000.000 de lei. Suspecții ar fi folosit documente false şi fictive prin care au obţinut credite bancare de la o unitate bancară din Slatina în valoare de aproximativ 300.000 lei, prejudiciul total fiind de 1.300.000 lei în perioada 2009-2011”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul-șef Claudia Radu.
Membrii rețelei sunt acuzați de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală, înşelăciune, fals intelectual, uz de fals și fals privind identitatea.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite