Avocaţii lui Bercea Mondial au cerut din nou judecarea interlopului în stare de libertate. Vezi aici ce au decis magistraţii Tribunalului Olt!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BERCEA
BERCEA

Magistraţii Tribunalului Olt au judecat miercuri o nouă cerere de înlocuire a măsurii de arestare preventivă cu interdicţia de a părăsi localitatea depusă de apărătorii interlopului Bercea Mondial.

Avocaţii lui Bercea Mondial au cerut din nou judecarea interlopului în stare de libertate. În timp ce apărătorii lui Sandu Anghel aduceau argumente care să-i convingă pe judecători să le admită cererea, procurorii au solicitat ca aceasta să fie soluţionată la următorul termen din 21 noiembrie. Cererea formulată de apărătorii interlopului are la bază argumente potrivit cărora Sandu Anghel ar trebui cercetat în stare de libertate întrucât de la arestarea sa şi până în prezent s-au schimbat aproape în totalitate datele.

Bercea rămâne în arest

Acuzarea a demontat însă argumentele avocaţilor şi a cerut ca Bercea Mondial să rămână după gratii. În cele din urmă instanţa a respins ca nefondată cererea avocaţilor lui Bercea Mondial. Acesta rămâne în arest. „Eu am încredere în nevinovăţia clientului meu, devreme ce toate probele din dosar sunt contradictorii. Pe de o parte, partea vătămată spune că nu a fost înjunghiată de Sandu Anghel, iar pe de altă parte martorii cu identitate protejată din dosar susţin acelaşi lucru. Aşteptăm un nou termen de judecată, pentru că astfel de cereri nu pot fi atacate cu recurs“, a spus Mariana Ştefan, avocata lui Bercea Mondial. Sandu Anghel va fi judecat, pe 21 noiembrie la Tribunalul Olt, într-un nou termen în dosarul în care este acuzat de tentativă de omor calificat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite