Autoritățile din Slatina, făcute de râs de o groapă cu cont pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Groapa din Slatina cu cont pe Facebook a adunat aprecieri din partea majorității vizitatorilor
Groapa din Slatina cu cont pe Facebook a adunat aprecieri din partea majorității vizitatorilor

Un locuitor al municipiului Slatina, sătul de indiferența autorităților locale, s-a decis să atragă acestora atenția asupra unei gropi din carosabil. Slătineanul urmează, prin această inițiativă, exemplul dat de un cetățean al orașului Ploiești care a procedat în acest mod în cursul săptămânii trecute.

„Bună. Sunt o groapă din Slatina, locuiesc pe strada Strehareti şi am împlini 2 metri lungime şi 0,5 metri adâncime în doar şase zile. Nu vreau să trăiesc zilnic călcată în picioare  şi înjurată şi mi-am propus să mă sinucid cu bitum. Poate văd autoritățile și mă îngroapă”.
Aceasta este prezentarea făcută de slătineanul care a hotărât că numai în acest mod poate avea o speranță ca groapa cu pricina să fie astupată de primărie. Gestul său este de înțeles din moment ce predecesorul său din Ploiești a avut satisfacția ca, la nici 48 de ore de la crearea contului pe Facebook, groapa semnalată de el să fie astupată. Până ieri după-amiază, groapa din Saltina cu cont pe Facebook adunase aproximativ 70 de Like-uri, la trei zile de la creare. Rămâne de văzut dacă municipalitatea slătineană va dovedi aceeași receptivitate ca și cea din Ploiești.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite