Slatina: Au fost prinşi de poliţişti după ce au furat bunuri în valoare de 40.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi din judeţul Olt sunt cercetaţi de poliţişti după ce aceştia au comis 24 de furturi din mai multe gospodării din judeţ.

Marius-Nicolae P., de 19 ani, Marius-Ilie O., de 19 ani, ambii din municipiul Caracal şi Valentin P. , de 25 ani, din comuna Traian au fost prezentaţi vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propunerea de arestare preventivă. „Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal a dispus cercetarea în stare de libertate pentru Marius-Ilie O. şi Valentin P. şi a prezentat Judecătoriei Caracal pe Marius-Nicolae P., pe numele căruia a fost  emis mandat de arestare preventivă pentru 29 zile.”, a declarat Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. 
Poliţiştii Biroului Poliţiei Rurale Caracal, împreună cu două grupe de jandarmi din cadrul I.J.J. Olt şi două grupe din cadrul Serviciului pentru Intervenţie Rapidă au efectuat 10  percheziţii la domiciliu, în municipiul Caracal şi în comunele Grădini şi Traian unde au găsit mai multe bunuri (cazane de ţuică, păsări, porci), în valoare de aproximativ 40.000 lei. Furturile au fost comise de cei trei învinuiţi, împreună cu alte trei persoane din municipiul Caracal.
Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor implicaţi.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite