FOTOGALERIE: Au apărut firme interesate de amenajarea parcării etajate lângă liceul „N. Titulescu” din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demolarea fostului punct termic a dus automat la apariţia de oferte pentru amenajarea noii parcări etajate
Demolarea fostului punct termic a dus automat la apariţia de oferte pentru amenajarea noii parcări etajate

După ce fostul punct termic amplasat vizavi de liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina a fost pus la pământ în cursul acestei luni la inţiativa primăriei, iată că încep să apară firme interesate de amenajarea unei parcări etajate în locul cu pricina. Până acum, şapte firme s-au arătat interesate de intenţia municipalităţii de a ridica în oraş încă două parcări supraterane - după cea de lângă Spitalul Judeţean, din

Iniţiativa Primăriei Slatina de a ridica încă două noi parcări etajate pe raza oraşului, după cea construită vizavi de sediul Spitalului Judeţean şi dată spre administrare către Imobiliare Consloc SRL Slatina, este tot mai aproape de a deveni realitate. Vestea nu poate fi considerată decât una bună deoarece primăria a mai scos la licitaţie de încă patru ori planul construirii celor două parcări supraterane, dar nimeni nu s-a arătat interesat. Acum, după ce fostul punct termic de lângă liceul „Nicolae Titulescu” şi cel din spatele Pandipo (lângă corpul B al aceluiaşi liceu, n.a.) au fost demolate şi terenul a fost curăţat, iată că au apărut şi ofertele.

„Avem şapte firme interesate de proiectul acesta de a ridica încă două noi parcări etajate în Slatina, dintre care trei societăţi au venit deja cu oferte concrete pe această linie, lucru care nu poate decât să ne bucure. Să nu uităm că noi am mai scos la licitaţie acest proiect de încă patru ori, dar nu am avut nicio firmă interesată. Acum, deodată, avem şapte firme”,
a declarat viceprimarul Minel Prina.

Parcare pe 1.000 mp în locul „peşterii” de lângă Centrul „Eugen Ionescu”

Primăria slătineană a luat decizia de a demola fostul punct termic aflat vizavi de liceul „Nicolae Titulescu” de pe strada Aleea Rozelor în urma numeroaselor reclamaţii venite din partea locatarilor blocurilor din zonă. Mai exact, oamenii s-au plâns primăriei că locul emana un miros pestilenţial după ce a fost transformat de trecători într-un adevărat WC public, aceasta în lipsa oricărei iniţiative în oraş în acest sens din partea administraţiei locale.

.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Noua parcare etajată ce va fi ridicată pe locul fostului punct termic de lângă liceul menţionat, pe strada Aleea Rozelor – lângă Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, va avea o suprafaţă de 1.000 mp, iar cea de la Pandipo de pe Aleea Muncii va fi ceva mai mare – 1.500 mp. Pentru ambele parcări, primăria a prevăzut o sumă de 120.000 lei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite