Slatina: Au condus fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Au condus fără permis
Slatina: Au condus fără permis

Trei bărbaţi din judeţul Olt au fost depistaţi de poliţişti conducând fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii Postului de Poliţie Cîrlogani au depistat în noaptea de vineri spre sâmbătă pe Marius P., de 25 de ani, din comuna Pleşoiu, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere“.
Poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Poliţie Rutieră Scorniceşti au oprit, sâmbătă, pentru control autoturismul condus de Marian N., de 22 ani, din oraşul Scorniceşti, constatând că acesta nu posedă permis de conducere.
Poliţiştii Posturilor de Poliţie Curtişoara şi Teslui, aflaţi în serviciul de patrulare, supraveghere şi control al traficului rutier au depistat, aseară, în comuna Curtişoara pe Alexandru C., de 27 ani, din municipiul Slatina în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere. De asemenea, cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză au fost întocmite acte premergătoare, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere“ şi „conducere pe drumurile publice, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală“.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite