UPDATE Atenţie, şoferi! Alte şase drumuri judeţene au fost închise. Vezi aici care sunt!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada creează deja probleme în Olt. Autorităţile au decis să închidă şapte tronsoane de drum din Olt. Acestea vor rămâne închise până sâmbătă dimineaţă cel puţin.Circulaţia se desfăşoară cu dificultate şi pe alte drumuri.

UPDATE ORA 17.12 Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe toate drumurile din judeţ şi şapte drumuri judeţene au fost închise până la această oră. „Pentru evitarea blocării autoturismelor, în afară de DJ 653 Stoicăneşti-Radomireşti-Călineşti, care a fost închis la ora 13.30, au mai fost închise, la ora 16.00 următoarele tronsoane de drum: DJ 546 A Brebeni-Schitu, DJ 546 B Potcoava-Bacea-Movileni, DJ 546 C Perieţi-Potcoava, DJ 546 E Oporelu-Poboru, DJ 679 Văleni-Seaca-Mihăeşti, DJ 703 C Potcoava-Icoana“, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt. Potrivit acestuia nu sunt persoane sau maşini înzăpezite pe aceste drumuri. Drumurile rămân închise până sâmbătă dimineaţa. Autorităţile le vor deschide numai dacă fenomenele meteo o vor permite.

ORA 14.26 Centrul Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a anunţat în urmă cu puţin timp închiderea primului drum judeţean. Pentru a se evita blocarea maşinilor, autorităţile au decis închiderea DJ 653 Stoicăneşti-Radomireşti-Călineşti. Nu sunt maşini sau persoane înzăpezite pe acest sector de drum, susţin autorităţile. „Echipele de intervenţie lucrează pentru îndepărtarea zăpezii depuse pe carosabil şi deschiderea tronsonului de drum“, a spus plutonierul Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt. De asemenea, circulaţia se desfăşoară pe un singur sens pe DJ 643 A, în zona localităţii Vulpeni, DJ 546 Coteana-Bălăneşti, DJ 679 Văleni-Seaca, DJ 546 A Drăgăneşti-Stoicăneşti, DJ 546 B, în zona localităţii Movileni.
La ora 13.30, 22 de utilaje acţionau pe drumurile naţionale şi 35 pe cele judeţene. În ultimele 24 de ore s-au împrăştiat aproximativ 250 de tone de material antiderapant.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite