Astăzi se aprind luminile de iarnă la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe străzile Slatinei au fost amplasate instalaţii ornamentale noi în valoare de 70.000 de lei
Pe străzile Slatinei au fost amplasate instalaţii ornamentale noi în valoare de 70.000 de lei

După ce, în ultimele zile, s-au tot făcut probe, instalaţiile electrice ornamentale de iarnă vor fi puse oficial în funcţiune începând din aceasta seară, după orele 18.00. Serviciul de Iluminat Public din cadrul Primăriei Slatina a cheltuit 70.000 de lei pentru procurarea de noi produse specifice iluminatului stradal de iarnă.

Autorităţile slătinene nu s-au zgârcit la cheltuirea banilor pentru un iluminat public mai deosebit faţă de anii anteriori. După ce consilierii locali şi-au dat acordul în urmă cu două săptămâni, Serviciul de Iluminat Public din cadrul primăriei a cheltuit 70.000 de lei pentru a cumpăra noi instalaţii de iluminat pentru a fi amplasate pe raza întregului oraş.
Astfel, potrivit declaraţiilor şefului instituţiei anterior menţionate, Marian Puşcaşu, banii au fost utilizaţi pentru achiziţionarea de candelabre, feştile, traverse, “ţurţuri” luminoşi, perdele de lumini şi fulgi de nea. Noile produse se adaugă vechii instalaţii de iluminat, care, speră autorităţile, nu vor dezamăgi locuitorii urbei. Culorile care vor predomina pe străzile Slatinei în această iarnă vor fi albastru şi alb.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite