Aruncăm pe zăpadă 9,5 milioane lei. Consiliul Judeţean Olt licitează deszăpezirea drumurilor judeţene pentru următorii patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Olt a scos la licitaţie deszăpezirea celor 40 de drumuri judeţene în următorii patru ani, ofertele fiind aşteptate până pe 4 august.

Întreţinerea curentă pe timp de iarnă în perioada 2011- 2015 presupune nu numai deszăpezirea, ci şi servicii de eliminare a deşeurilor menajere şi a apelor menajere şi servicii de igienizare.  Se caută maximum cinci agenţi economici interesaţi de execute pregătirea drumurilor pentru sezonul de iarnă şi la ieşirea din iarnă, aprovizionare cu materiale pentru combaterea lunecuşului, montare/demontare parazăpezi, deszăpezire manuală şi mecanică.
Serviciile sunt licitate pe loturi: zona nord Verguleasa- Leleasca, zona centru-est Slatina-Drăgăneşti, zona centru-vest Slatina – Balş, zona sud: Caracal şi zona sud Corabia. Valoarea estimată fără TVA este de 9,500,000 lei. Societăţile interesate trebuie să facă dovada unei cifre medie de afaceri pe ultimii 3 ani de minim 5.800.000 lei fara TVA pentru cele cinci loturi . Se mai solicită ofertanţilor să prezinte cel puţin un contract de prestări de servicii similare de deszăpezire, cu o valoare de minim 2.900.000 lei
 Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente este 2 august 2011, iar ofertele sau cererile d eparticipare vor fi primite până pe 4 august.
Din 2007 şi până acum, întreţinerea pe timp de iarnă a celor 40 de drumuri judeţene din Olt a fost asigurată de patru societăţi: Olt Drum (societate în subordinea Consiliului Judeţean Olt), Bebe Trans Rom, Padrino şi Corpres. Pentru deszăpezirea drumurilor judeţene, CJ a alocat anul trecut 2,5 milioane lei, iarna de acum doi ani fiind mai scumpă cu 300.000 de lei.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite