Slatina: Artiştii olteni se pregătesc pentru Corabia de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Artiştii olteni se pregătesc pentru Corabia de Aur
Slatina: Artiştii olteni se pregătesc pentru Corabia de Aur

Niculina Stoican, Alexandra Ungureanu şi Crush, Eugen Mănăilă, Lavinia, indineii de la Las Fonteras precum şi câştigători din anii trecuţi ai „Corabiei de Aur“ sunt invitaţi speciali ai concursului.

Forfotă mare zilele acestea în orăşelul oltean de la Dunăre. Pregătirile pentru Festivalul Naţional „Corabia de Aur“, ajuns la cea de-a XXXVI-a ediţie, sunt aproape de final. Miercuri va avea loc preselecţia concurenţilor, iar joi vor urca pe scenă cei mai talentaţi artişti de muzică populară şi uşoară din întreaga ţară. Spectacolul va avea loc la Teatrul de Vară al Casei de Cultură din Corabia şi va desfăşura, ca în fiecare an, pe două secţiuni, muzică populară şu muzică uşoară. „În prezent se fac înscrieri la concurs. Avem deja peste 20 de concurenţi din mai multe judeţe ale ţării, însă aşteptăm să se înscrie şi alţi interpreţi. Concursul începe joi, de la ora 20.00, iar vineri va avea loc Gala Laureaţilor. Am pregătit cam tot ce se putea pregăti din timp şi sperăm să avem parte de vreme frumoasă“, a spus Marilena Stoica, directorul Casei de Cultură din oraş.
Oltenii care vor articipa la festivalul de anul acesta vor avea parte de un specatoc de excepţie, oferit de artişi consacraţi din ţară. Printre ei se numără şi două inteprete din Corabia, câştigătoare ale ediţiilor precedente ale concursului, Loredana Streche şi Dorina Bălan

Daniela Voicu vrea să câştige „Marele premiu“


Printre concurenţi se numără şi interpreta olteancă de muzică populară Daniela Voicu. Tânăra participă la festival cu gândul să câştige Marele Premiu şi s-a pregătit din timp pentru a urca pe scena concursuui de la malul Dunării.

Aflaţi ce melodiii va interpreta Daniela la Festivalul de la Corabia din ediţia de astăzi a Adevărului de Seară Slatina!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite