Slatina: Andreea Drejoi, matematiciana pasionată de dans şi muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vrea să înfiinţeze o trupîă de dans
Vrea să înfiinţeze o trupîă de dans

A participat la zeci de concursuri de matematică încă din clasa întâi. După terminarea orelor se schimbă de uniformă şi îşi ia costumul de dans. Face parte din echipa de dansuri moderne a Palatului Copiilor din Slatina.

Este elevă în clasa a IV-a la Şcoala Constantin Brâncoveanu din Slatina şi este îndrăgostită de matematică. Totul a început în clasa întâi, în urma unui concurs de matematică la care a participat. De atunci a participat la zeci de concursuri naţionale unde a obţinut numai rezultate de top. În urmă cu an a participat la concursul „Micul Matematician” unde a obţinut locul trei. Anul acesta se pregăteşte intens pentru concursurile de matematică care vor urma şi este decisă să câştige primul loc. „Îmi place foarte mult matematica şi vreau să devin cea mai bună la această materie. Am participat la primul meu concurs în clasa I la «Cangurul» şi de atunci am realizat cât de mult îmi place matematica. Este o materie frumoasă de care nu te plictiseşti niciodată”, a spus matematiciana clasei a IV-a A.

O dansatoare foarte talentată


Este o elevă foarte ambiţioasă şi niciodată nu lasă învăţatul pe locul doi. Îşi face întotdeauna timp pentru a repeta la materiile sale preferate oricât de ocupată este. Pe lângă pasiunea pentru matematică, Andreea îşi umple timpul liber cu un alt hobby. Face parte din echipa de dansuri moderne a Palatului Copiilor din Slatina şi este una dintre cele mai talentate dansatoare. S-a apucat de dansuri moderne în urma cu doi ani şi într-un timp foarte scurt a învăţat toţi paşii. Acum ştie peste cinci stiluri de dans şi are de gând,ca atunci când va creşte mai mare, să înfiinţeze o trupă de dans modern. „Îmi place foarte mult dansul şi muzica. Prima dată când am mers la dansuri, mi s-a părut greu, dar după trei zile am învăţat paşii şi totul a devenit mult mai uşor. Mă simt foarte bine atunci când dansez şi aş vrea să înfiinţez o trupă când voi fi mai mare”, a spus Andreea.

Profil:

Născută: 04,02,2000, Slatina
Studii: Elevă în clasa a IV-a, Şcoala Constantin Brâncoveanu
Idealuri: Vrea să înfiinţeze o trupă de dans modern

Întrebări:
Ce faci în timpul liber?
A.D. După ce îmi termin toate lecţiile de făcut, mai întâi rezolv câteva exerciţii la matematică din culegeri. După aceea  mă aşez la calculator şi mă joc sau navighez pe internet. Îmi place foarte mult să ies la joacă, în faţa blocului, cu copiii.
Ce stil de dans îţi place cel mai mult?
A.D. Toate îmi plac la fel de mult, fie că este latino, dance sau populară. Chiar dacă unele sunt foarte diferite faţă de altele, fiecare este interesant prin paşii pe care trebuie să-i înveţi. Sunt foarte bucuroasă atunci când merg să dansez pentru că fac ceea ce îmi place cel mai mult.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite