Slatina: Gabriel Tudor, directorul tehnic de la Ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Gabriel Tudor, directorul tehnic de la Ambulanţă
Slatina: Gabriel Tudor, directorul tehnic de la Ambulanţă

Toate maşinile care pleacă să salveze vieţi sunt verificate atent de Gabriel Tudor, directorul tehnic de la Ambulanţă. Echipamentele şi dotările cadrelor medicale trebuie să fie mereu impecabile.

Seriozitatea, ordinea şi disciplina sunt cuvintele care îi călăuzesc activitatea directorului Gabriel Tudor. Are doar 29 de ani şi o responabilitatea imensă. Fiecare ambulanţă trebuie să fie controlată cu atenţie înainte de orice intervenţie. Echipamentele trebuie să funcţioneze perfect, maşinile trebuie să fie curate, angajaţii mereu pregătiţi să salveze vieţile oltenilor. Fiecare zi de serviciu înseamnă pentru tânărul manager multă muncă, dar şi multe satisfacţii.
A primit cu bucurie vestea că va ocupa o funcţie împortantă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, deşi nu împlinise încă vârsta de 30 de ani. „Eram medic la Balş când mi s-a propus să ocup această funcţie. Am fost bucuros că mi s-a acordat încredere şi nu m-am gândit niciun moment că nu voi face faţă responabilităţilor. Înainte de numirea în funcţie am avut o perioadă în care m-am documentat pentru a înţelege exact ce presupune această funcţie, de aceea pot spune că ştima deja 80% din activitatea pe care urma să o desfăşor, încă din prima zi de serviciu“, îşi aminteşte Gabi.

Cea mai tânără echipă managerială

Îşi începe ziua de serviciu dis de dimineaţă, înainte de ora 8.00, iar cât e ziua de lungă nu stă nicio clipă. Îi place foarte mult ceea ce face şi se consideră norocos că are în echipa sa oameni tineri, dornici să muncească. „Sunt bucuros că întreaba echipă managerială este tânără, cred că cea mai tânără di ţară şi ne înţelegem foarte bine când vine vorba să luăm decizii. Zilele trecute ne-an sfptuit şi a făcut un controal de noapte la toate substaţiile de ambulanţă din judeţ. Am plecat seara şi a ajuns acasă spre dimineaţă, însă am fost mulţumit să observ că subalternii mei îşi respectă toate obligaţiile de serviciu. Au fost cu toţii pregătiţi de intervenţie“, mărturiseşte directorul.

Vrea să îşi vadă subalternii mulţumiţi

Cea mai mare responsabilitate pentru Gabriel Tudor este aceea de a fi tot timpul pregătit să intervină „ca la carte“ pentru a salva pacienţii. „Am grijă tot timpul ca maşinile şi aparatură să fie în perfectă stare de funcţionare, iar oamenii care intervin să fie mereu pregătiţi. Nu fac concesii, din acest punct de vedere, iar subalternii ştiu că trebuie să respecte toate regulile. Pe de altă parte însă, îmi place să îi văd mulţumiţi pe subalternii mei. Le ascult de fiecare dată problemele, îi întreb mereu ce nemulţumiri au şi consider că am o echipă bine organizată“, explică Gabriel Tudor.
Îi place atât de mult ceea ce face încât îşi doreşte ca şi peste 10 ani să lucreze tot în domeniul medicinei şi tot la SJA.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite