Aleşii noştri vorbiră “bine”- Primarul din Deveselu, la telefon cu un locotenent american: «No english, rusky parusky please!»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declaraţii haioase, deplasate, greşeli gramaticale, derapaje de gândire ale aleşilor noştri ne aduc de multe ori zâmbetul pe buze, iar alteori ne strârnesc îngrijorarea privind capacitatea acestora de a ne reprezenta. ADS a realizat o retrospectivă cu câteva dintre aceste “scăpări”.

• Beciu şi scutu’
Aproape orice apariţie în presă a edilului comunei Deveselu, Gheorghe Beciu, a descreţit frunţile oltenilor. “Luat în tăbârcă” de către o parte a presei, după cum l-a atenţionat chiar preşedintele Băsescu, primarul a răbufnit în cadrul ceremoniei de inaugurare a noului cămin cultural din localitate: “Sunteţi minunaţi, nu ce au scus alţii. Ăia au fost, să mă ierte presa, nişte derbedei!”.
Printre declaraţiile haioase ale acestuia, legate de venirea americanilor în comuna olteană, amintim: “Uite, deja am învăţat două cuvinte: welcome şi goodbye!” sau “Fetele din zonă îi aşteaptă cu braţele deschise pe americani. Păcat că eu am doi băieţi!"
Însă cea mai haioasă păţanie a întâiului gospodar al localităţii alese pentru instalarea scutului antirachetă rămâne farsa făcută de matinalii de la Radio Guerilla. Înregistrarea a fost postată de Mihai Dobrovolschi pe blogul personal.

Edilul din Deveselu despre ameninţarea rusească: „Este un joc de gleznă!”


• Bobeş şi durerea de ficat
Vorbe “de duh” spune şi parlamentarul Marin Bobeş, protagonistul unui scandal privind împărţirea banilor publici prin negocieri politice.
În cadrul emisiunii Sinteza Zilei, deputatul s-a chinuit fără success să lămurească problema- vezi aici.

Încolţit de colegii de partid, Bobeş s-a declarat înfrânt de… durerea de ficat, spuând vorbe “mari” în cadrul unei conferinţe de presă de acum două luni: „Pentru mine ar fi o trădare să fac o înţelegere politică cu altcineva, adică i-a fătat iapa şi eu am început să plâng că i-a murit mânzul”; „Este în PDL Olt o stare de moment puţin tensionată (între Vâlcov şi Bobeş - n.red). Ca să fiu un pic nesâmţât, le e şi un pic incomod să-şi măsoare forţele cu mine (pe Colegiul 3)... În colegiul meu eu stabilesc candidaţii, eu cheltuiesc banii... Dar a început să mă doară ficatul, mai bine zis fierea...” (citat de colegii de la Gazeta Nouă)


• Niţă şi traiul bun
În opinia senatorului Mihai Niţă, oltenii trăiesc bine. Concluzia, spune el, a tras-o în urma deselor plimbări prin colegiu, unde nu l-a văzut nimeni, însă alesul a observat bunăstarea “de la ţară”:
„Vreau să vă spun că, fără lipsă de modestie sau să credeţi că vin aşa să spun, pentru că sunt membru al PD-L, din 2004 PD-L, şi alături de PNL a încercat şi a luptat să convingă populaţia să trăiască mai bine, că şi populaţia are misiunea ei. Nu putem să aşteptăm doar de la Băsescu în jos, că nu facem cu mâna şi gata, populaţia trăieşte mai bine. Trebuie să gândim că toată lumea trebuie să facă câte ceva în România ca să putem trăi mai bine. Merg de trei ori pe săptămână în Colegiul meu. Consideraţi că se trăieşte mai rău decât acum zece sau cinci ani? Eu nu sunt de acord. Aşa se trăieşte de ani de zile la ţară. Faţă de acum cinci ani se trăieşte totuşi mai bine”

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite