Slatina: Aglomeraţie în sălile de judecată după suspendarea protestelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Aglomeraţie în sălile de judecată după suspendarea protestelor
Slatina: Aglomeraţie în sălile de judecată după suspendarea protestelor

Judecătorii de la instanţele oltene, cu excepţia celor de la Judecătoria Slatina şi-au reluat activitatea. Acum au de rezolvat incusiv cazurile pe care le-au amânat în ultimele săptămâni din cauza protestelor.

Pe magistraţii din Olt îi aşteaptă zile grele după ce, timp de treu săptămâni au judecat doar cauzele urgente. Judecătorii de la Tribunalul Olt şi cei de la judecătoriile din Balş şi Corabia au încetat de ieri protestele, iar cei din Caracal îşi vor relua de astăzi activitatea. De mâine vor proceda la fel şi cei de la Judecătoria Slatina. 
Termenele de la procesele amânate în timpul protestelor se apropie, iar dosarele noi nu întârzie să apară. Astfel, un judecător ajunge să intre în sala de judecată chiar şi cu 50 de dosare la o şedinţă. „De mâine vor începe să se judece şi cauzele amânate în timpul celor două săptămâni de proteste şi va fi aglomerat. Un judecător de la noi va trebui să judece chiar şi 60-70 de dosare într-o şedinţă“, a spus Nicolae Rotea, preşedintele Judecătoriei Balş.

Aglomeraţie la Judecătorie


Reluarea activităţii va aduce aglomeratie şi Judecătoria Slatina, după cum spun angajaţii instituţiei „În timpul protestelor s-au judecat doar o treime dintre cazuri, respectiv cele urgente. Odată cu reluarea activităţii va fi îngrozitor. Volumul de muncă era foarte mare şi înainte de începerea protestelor, iar acum vor fi şi mai multe“, a spus Denisa Vişan, reprezentanta grefierilor.

Aflaţi câte procese au fost amânate din cauza protestelor magistraţilor din Adevărul de Seară de astăzi!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite