Angajaţii din învăţământ ies în stradă la Caracal. Nevotarea bugetului local le-a blocat salariile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 În aceeaşi situaţie situaţie se află şi angajaţii primăriei, cei din sănătate şi ai altor instituţii publice din subordinea administraţiei locale.

Circa 200 de salariaţi din învăţământ sunt aşteptaţi mâine între orele 10.00- 12.00 pe platoul din faţa Primăriei Caracal, pentru a organiza un miting. „Scopul acestui protest este solicitarea adresată admiistraţiei locale de a debloca fondurile achitării salariilor. Nevotarea bugetului local pentru acest an a blocat salariile angajaţilor din învăţământ. Astăzi şi mâine sunt zile de salariu, iar noi nu ne putem încasa banii munciţi din cauza consilierilor care nu se prezintă la şedinţe.”, declară Şerban Chisan, lider Sindicatului Liber din Învăţământ.
La miting vor participa numai salariaţii care nu sunt cuprinşi în programul şcolar la orele respective, însă se aşteaptă şi solidarizarea altor nemulţumiţi din sănătate, primărie sau alte instituţii din subordinea administraţiei locale, aflaţi în aceeaşi situaţie. Potrivit liderului Chiosan, sunt afectaţi peste 700 de angajaţi din învăţământ, de zilele acestea şcolile rămânând fără căldură şi curent electric ziua.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite