Află AICI dacă micuţul tău a fost admis sau nu la una dintre creşele slătinene!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar 70 de micuţi au fost admişi pentru anul acesta la creşă, în timp ce 113 au rămas pe lista de aşteptare. Consultă pe slatina.adevarul.ro listele!

Doar o treime dintre solicitări a putut fi rezolvată, în condiţiile în care la cele trei creşe din municipiu se pot înscrie maximum 150 de micuţi între trei luni şi patru ani, pentru toate cele trei grupe.

“Am avut la dispoziţie 70 de locuri, pentru care am primit 182 de cereri. Listele cu cererile admise sunt afişate la sediul direcţiei, dar şi la sediile creşelor. Ca şi criteriu de admitere a fost ordinea înscrierii" spune Mihaela Bâscoveanu, director adjunct Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Slatina.

Vezi aici pe care listă se află micuţul tău şi ce documente sunt necesare pentru înscriere.


Perioada de depunere a documentelor va fi comunicată după finalizarea lucrărilor de reabilitare a creşelor. Reprezentanţii primăriei atrag atenţia că ăn situaţia nepunerii documentelor solicitate, se va considera că aceştia renunţă la solicitarea făcută şi, în consecinţă, locul la creşă va fi redistribuit celor din lista de aşteptare, respectându-se criteriul ordinii de înregistrare a cererilor.

Peste o sută de micuţi n-au prins loc la creşă. Prioritate au avut cererile depuse pe 1 februarie, dimineaţa

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite