Afacere inedită: prima salină artificială din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia Olteanu a făcut o cură de salinoterapie
Familia Olteanu a făcut o cură de salinoterapie

Ai afecţiuni respiratorii, suferi de alergie, vrei să scapi de sforăit sau să reduci stresul şi oboseala? Rezolvarea acestor probleme poate fi prima salină artificială din Slatina.

Amenajată la subsolul unui imobil de pe strada Mihai Eminescu, de un slătinean cu o idee inedită de afacere, salina va fi inaugurată oficial la jumătatea lunii octombrie. „Ideea a venit relativ simplu datorită faptului că am avut probleme cu fata. Când era mai mică avea mici probleme de sănătate, răcea destul de des, iar efectele unui tratament naturist s-au văzut mergând la mare. O oră de salinoterapie echivalează cu o zi la mare şi de aceea am făcut un proiect care s-a aprobat în aprilie 2010, iar acum este la finalul implementării“, a spus Mihai Chiţoiu (41 ani), administratorul salinei.

Salină pentru adulţi şi copii

Salina a fost amenajată şi va fi dotată cu fotolii şi şezlonguri de masaj şi televizoare. Membrii familiei Olteanu din Slatina sunt primii care s-au bucurat de salină. „Noi venim consecvent de 10 zile aici. Copilul nostru, Rareş, are o bronşită, iar medicul ne-a recomandat salinoterapia. Tusea i s-a redus deja“, spune Mihaela Olteanu, de 39 ani. În timp ce Rareş îşi face de lucru în spaţiul destinat copiilor, părinţii îl supraveghează din încăperea pentru adulţi, unde ascultă muzică ambientală sau citesc o revistă.

Abonament la salină

Pentru o oră de salinoterapie, slătinenii vor scoate din buzunar 15 lei, iar cei care doresc şi masaj vor plăti 25 de lei. Preţul unui abonament cu 10 şedinţe incluse este 120 de lei, iar pentru pensionari, 100 de lei. Copiii sub cinci ani vor avea gratuitate, cu condiţia să fie însoţiţi de un părinte, pentru a avea cine să-i supravegheze. Salina va putea găzdui 30 de persoane. Aceasta este amenajată la subsolul unei case de pe strada Mihai Eminescu, nr. 46 din Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite