Adrian Voicu a dezvăluit slătinenilor trăirile templierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorul a lansat cartea în şase oraşe
Autorul a lansat cartea în şase oraşe

Biblioteca Judeţeană “Ion Minulescu” Slatina a fost azi gazda lansării volumului “Nepovestitele trăiri ale templierilor români”, semnat Adrian Voicu.

Autorul nu se află la prima lucrare tiparită, acesta având la activ încă două cărţi publicate şi numeroase alte apariţii în reviste culturale. Laureat al premiului special pentru proză în 2009 la Festivalul de Literatura “Lili” al Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti, autorul vine acum în întâmpinarea cititorilor cu un roman care îmbină din plin umorul cu spiritul aventurier al vremurilor descrise şi în titlu.
 “În această carte veţi descoperi umorul lui Adrian Voicu, dar şi felul său provocator de a scrie, veţi descoperi o carte odihnitoare, dar şi una în care veţi găsi răspunsuri la unele întrebari pe care vi le-aţi pus sau, dacă nu aţi făcut-o până acum, o veţi face acum”, a spus Mario Demezzo, vicepreşedinte al Grupului Editorial ALL unde a fost publicat volumul, prezent la lansare. Demezzo a precizat că autorul este primul român publicat în colecţia “Strada Ficţiunii” de la Editura Allpha, parte a Grupului Editorial ALL.
Autorul nu a vorbit prea mult despre despre cartea sa, mărginindu-se să declare că a scris o carte cum nu s-a mai scris de mult timp, plină de viaţă şi de culoare. “Îmi doresc ca cei care vor citi această carte să găsească aici o gură de aer proaspăt, acea speranţă de mai bine care este din ce în ce mai rară în ziua de azi”, a spus Adrian Voicu.
Romanul a fost lansat în cadrul unui turneu în forţă întreprins de autor şi reprezentanţii editurii, care a cuprins şase oraşe în trei zile. După Slatina, cartea a mai fost lansată tot astăzi la Piteşti şi Craiova.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite