Slatina: Acrobaţii spectaculoase şi meci de fotbal cu câini în arena circului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Acrobaţii spectaculoase şi meci de fotbal cu câini în arena circului
Slatina: Acrobaţii spectaculoase şi meci de fotbal cu câini în arena circului

Acrobaţii, clovnii şi dresorii circului Orlando, cel mai nou circ românesc i-au uimit aseară pe slătineni. Părinţi şi copii, bunici sau tinere domnişoare au stat cu sufletul la gură când acrobaţii au mers pe sârmă şi au executat salturi uimitoare.

Circul Orlando nu are decât un an, dar cei 13 artişti, toţi români au o experienţă îndelungată în arenele marilor circuri din lume.
 Dresori, acrobaţi, fachiri şi nelipsiţii clovni promit o seară de neuitat.
Spectacolul începe cu un moment de jonglerii cu cercuri, iar spectatorii îşi fac încâlzirea la aplauze pe ritmul cărora intră clovnii care îi invită pe copiii la joc. Clovnii au invitat şi tăticii şi mămicile în arenă pentru un scurt moment muzical. Cu peruci colorate în cap şi diferite instrumente muzicale în mâini părinţii au intrat în jocuil clovnilor, au cântat şi au dansat aşa cum au vrut clovnii.

A mers pe sârmă cu bicicleta

Titlul de vedetă a serii a fost disputat de acrobatul Orlando, directorul circului, de Bănel Nicoliţă şi Marius Nicolae, nu sportivii de la Steaua şi Dinamo, ci câinii fotbalişti.
La numai 22 de ani Orlando i-a uimit pe slătineni cu două momente magice. A dansat şi a zburat cu două panglici, executând diferite elemente de acrobaţie aeriană care au dat emoţii mari spectatorilor. În liniştea din sală nu se auzea decât muzica şi suspinele domnişoarele care îl priveau încântate pe tânărul acrobat. Nici momentele de acrobaţii pe cilindrii înalţi şi pe cutii nu i-au scutit pe spectatori de emoţii, iar la finalul exerciţiilor au avut nevoie de câteva secunde ca să îşi revină şi să aplaude.
Momentul cel mai aşteptat a fost însă meciul de fotbal dintre echipele Steaua şi Dinamo, jucătorii fiind 8 boxeri. „Steaua, Steaua, Bănel, Bănel” strigau copii dintr-un colţi al arenei, „Dinamo, Dinamo”, strigau ceilalţi, iar câinii încercau să prindă balonul şi să dea cât mai multe goluri. Bănel Nicoliţă a fost accidentat, Marius Nicolae a primit cartonaş roşu pentru că l-a faultat pe arbitru. Chiar dacă Steaua a câştigat în urma unei penalty acordat de arbitru, toţi câinii au primit aplauze.
Preţul unui bilet este de 25 de lei pentru copii şi 30 de lei pentru adulţi, iar un loc în lojă costă 35 de lei. Spectacolele vor începe azi de la ora 18.30, iar sâmbătă şi duminică de la 15.30 şi 18.30.

Aflaţi din Adevărul de Seară de astăzi ce alte momente inedite au fost prezentate în spectacol!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite