Slatina: Accidente cu şoferi şi biciclişti băuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Accidente cu şoferi şi biciclişti băuţi
Slatina: Accidente cu şoferi şi biciclişti băuţi

Cinci persoane au ajuns la spital rănite week-end-ul acesta, în urma unor accidente rutiere în care au fost implicaţi şoferi sau biciclişti care consumaseră alcool.

Un bărbat din Corabia a fost accidentat în această dimineaţă de un şofer care nu i-a acordat prioritate de trecere în intersecţie. În urma impactului, biciclistul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina rănit. Poliţiştii i-au testat pe ambii bărbaţi implicaţi în accident, iar biciclistul avea o alcoolemie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Alte două accidente s-au petrecut ieri după-amiază pe şoselele din Olt. Un tânăr care nu avea permis de conducere a lovit o căruţă, pe raza comunei Rusăneşti. Cruţaşul era băut. Tot ieri, la Curtişoara, un tractorist care nu s-a asigurat la ieşirea de pe DN 546 a acroşat un moped. Conducătorul mopedului a fost rănit, iar şoferul tractorului avea o alcoolemie de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit poliţiştilor rutieri.
Doi tineri de 16 şi 18 ani au ajuns al spital răniţi, în urma unui accident petrecut ieri-noaptea, la Obârşia. Şoferul, un bărbat de 31 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac. El avea o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite