Accident spectaculos cu două victime la Valea Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie produs pe DN 65, spre Piteşti, în curba de la intrarea în comuna Valea Mare, în jurul orelor 13.30, s-a soldat cu două victime şi a blocat circulaţia în zonă pentru aproape o oră. Un şir de autoturisme s-a întins pe mai bine de un kilometru în zona unde a avut loc incidentul. Din primele cercetări se pare că accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi pe segmentul de dr

Un autoturism Dacia SuperNova cu numărul de înmatriculare BV-68-VFV se îndrepta, în jurul orelor 13.30, spre municipiul Slatina. În curba de la intrarea/ieşirea din comuna Valea Mare, autoturismul menţionat a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan înmatriculat OT-30-NAD, care venea din sens opus, dinspre Slatina.
"Conducătorul auto al autoturismului din Braşov nu a adaptat viteza la condiţiile meteo rutiere şi, în curba de la Valea Mare, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logam condus regulamentar de un cetăţean din comuna Priseaca de 28 de ani. Conducătorul auto al maşinii înmatriculate în Braşov a fost testat cu aparatul etiloest, rezultatul fiind negativ, urmând ca şoferului din Logan transportat la Spitalul Judeţean Slatina să îi fie recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat comisarul-şef Claudia radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Două echipaje ale SMURD Slatina au intervenit la faţa locului alături de un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă pentru a acorda primul-ajutor celor două victime – şoferul din Logan şi, respectiv, soţia şoferului autorurismului Dacia SuperNova care era pasager. Impactul dintre cele două autoturisme a fost deosebit de violent, acestea fiind grav avariate. Circulaţia în zonă a fost blocată pentru aproape o oră, coada de maşini dinspre Slatina întinzându-se pe un kilometru. În cauză a fost întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite