Accident cu trei răniţi la Găneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc într-o zonă cunoscută pentru “magnetismul” său în producerea de incidente rutiere
Accidentul a avut loc într-o zonă cunoscută pentru “magnetismul” său în producerea de incidente rutiere

Trei persoane, printre care şi un copil de zece ani, au fost răniţi în urma unui accident produs de o tânără şoferiţă din oraşul Rm. Vâlcea.

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de duminică – 22 aprilie. Mihaela P.(23 ani), din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce îşi conducea autoturismul proprietate personală pe DN 64, la intersecţia cu DN 65 de pe raza comunei Găneasa, nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP şi, de asemenea, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar pe DN 65 de către Marin D. (37 ani), din municipiul Slatina, intrând în coliziune cu acesta. În momentul impactului, autoturismul condus de Marin D. a fost proiectat într-un alt autoturism care se afla staţionat regulamentar pe DN 64, la volanul căruia se afla Carmen I. (40 ani), din municipiul Slatina.
În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri în autoturismul condus de Carmen I., respectiv băiatul acesteia de zece ani, precum şi Ioana C. (65 ani), ambii din municipiul Slatina. De asemenea, a fost rănit şi un pasager în autoturismul condus de Marian D., respectiv Maria N. (23 ani), din Slatina, toţi fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Slatina. “Conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, acestora fiindu-le totdată recoltate şi probe biologice de sânge. În acest caz  s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a spus comisarul Cristian Rădoi din cadrul Poliţiei Rutiere Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite