Accident cu trei maşini şi doi răniţi la Caracal provocat de o şoferiţă fără experienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din cauza neatenţiei tinerei şoferiţe fără experienţă, o mamă şi fiica ei au ajuns la spital
Din cauza neatenţiei tinerei şoferiţe fără experienţă, o mamă şi fiica ei au ajuns la spital

O şoferiţă din oraşul Caracal ce abia reuşise să obţină permisul de conducere a provocat un accident de proporţii în urma căruia trei maşini au fost avariate, iar două persoane au ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut în cursul zilelor trecute, pe o stradă din oraşul Caracal. Mihaela F., de 18 ani, conducea, în jurul orelor 13.00, autoturismul proprietate personală pe străzile urbei când, la o intersecţie, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de către George D. (33 ani), din municipiul Craiova, intrând în coliziune cu acesta.

„În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Craiova a fost proiectat într-un alt autoturism ce era staţionat şi care, la rândul lui, a fost reproiectat pe trotuar. Aici, maşina proiectată a izbit violent două persoane din Caracal, respectiv Ileana G., de 57 ani, şi fiica minoră a acesteia de 14 ani, acestea aflându-se întâmplător lângă autoturismul staţionat. Victimele au fost transportate la Spitalul municipal din Caracal”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisar-şef Mariana Tudor.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă în urma producerii unui accident rutier soldat cu victime.


Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite