A scăpat cu viaţă după ce a fost accidentată de un tractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeia a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce autoturismul la volanului căruia se afla a fost “agăţat” de un tractor cu o remorcă.

Accidentul a avut loc zilele trecute, în oraşul Balş. Mai exact, în jurul orelor 01.40, oe strada Nicolae Bălcescu din localitate, Daniel H. (24 de ani), din comuna Şandra, judeţul Timiş, în timp ce conducea un autotractor care tracta o semiremorcă, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule. La un moment dat, în zona indicatorului ,,Depăşirea Interzisă”, acesta a acroşat un autoturism condus de Ecaterina C., în vârstă de 55 ani, din localitate, care se angajase la schimbarea direcţiei de mers la stânga.
“În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei autoturismului, care a fost transportată la Spitalul orăşenesc, de unde, ulterior, a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina”, a declarat comisarul Cristian Rădoi din cadrul Poliţiei Rutiere Olt. D menţionat că cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind că aceştia nu se aflau sub influenţa băuturilor. Poliţiştii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite