A încercat să se sinucidă cu Paracetamol și Nurofen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a încercat să se sinucidă după o ceartă în familie
Bărbatul a încercat să se sinucidă după o ceartă în familie

Un bărbat de 34 de ani din municipiul Slatina a încercat să își pună capăt zilelor în timpul week-end-ului care tocmai a trecut înghițind mai multe medicamente. Tentativa acestuia a fost zădărnicită de intervenția paramedicilor.

Echipajul de prim-ajutor din cadrul Detaşamentului Slatina a intervenit pe strada Lalelelor din municipiu, unde un bărbat a încercat să-şi pună capat zilelor înghiţind mai multe pastile. Paramedicii l-au găsit pe Ilie C., în vârstă de 34 ani, din localitate, întins pe pat. Din informațiile purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, bărbatul era conştient, era stabil hemodinamic și prezenta greţuri, ameţeli şi transpiraţii.
“Întrebat fiind ce medicamente înghițise, acesta le-a spus paramedicilor că nu mai știa numărul pastilelor, doar că erau comprimate de Nurofen şi Paracetamol. Totul a survenit pe fondul unor certuri în familie. După acordarea primului ajutor, pacientul a fost transportat la Spitalul Județean Slatina unde a fost stabilizat și se află în continuare internat sub supraveghere medicală”, a declarat Băsășteanu.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite