A apărut nr. 9 din săptămânalul „ADS Slatina“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul 9 al săptămânalului ADS SLATINA (25 - 31 august) conţine 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. De asemenea, include programul TV pentru o săptămână şi informaţii de timp liber, utile sau ştiri din sport. Costă 0,9 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş !

Iată subiectele din nr. 9 al ADS SLATINA (25 -31 august):

DEZVĂLUIRI - "Vreţi un copil ? Puneţi bani de şpagă la ciorap !".

Naşterea unui copil este un motiv de bucurie pentru părinţi, însă şi o mare cheltuială. Maternitatea de la Spitalul Judeţean din Slatina nu face notă discordantă, intrând şi ea în categoria unităţilor sanitare în care trebuie să dai şpagă pentru a naşte, după cum susţin chiar tinerele mămici. Află din ziar care sunt tarifele de la maternitatea spitalului slătinean !

COMUNITATE - "Slatina iese mutilată din izolarea termică"

Promisiunea reprezentanţilor Primăriei Slatina potrivit căreia termoizolarea blocurilor se va face numai după criterii bine stabilite şi nu la întâmplare a fost repede uitată. Ici-colo se pot vedea acum în oraş faţade de blocuri termoizolate care contrastează puternic şi deloc plăcut cu aspectul general al imobilului. Cei care au procedat astfel la acest gen de lucrări nu au ţinut însă cont de asemenea „detalii”. Important a fost confortul personal, iar dacă ceilalţi locatari nu şi-au putut permite extinderea lucrării pe toată faţada imobilului cu pricina, asta i-a interesat mai puţin. Citeşte în ziar care sunt blocurile sluţite de slătineni !

REPORTAJ - "Şase mii de exponate zac în depozitele Muzeului Judeţean"

Peste 6.000 de piese, valori artistice imprimate în costumul popular, în scoarţele şi ţesăturile de interior sau în ceramica populară, obiecte cu o vechime ce atinge chiar şi 200 de ani reprezintă zestrea etnografică a judeţului Olt. O zestre care, în prezent, în loc să facă obiectul unor epxoziţii permanente, zace în depozit. Află din ziar din ce cauze s-a ajuns la această situaţie !

TIMP LIBER - Vara se încheie cu muzică la malul mării

SPORT - Meciurile ALRO Slatina vor fi televizate de Dolce Sport

UTILE - Ce trebuie să faci ca să emigrezi în Canada

Mai găseşti în paginile ziarului: ştiri mondene, reţete culinare şi divertisment.

Lectură plăcută !

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite