A apărut al cincilea număr al săptămânalului „ADS Slatina“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi informaţii de timp liber, utile sau ştiri din sport. Costă 0,9 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Iată subiectele din ziar:

DEZVĂLUIRI - Crima din Strehareţi, caz făcut praf de anchetatori

Profesoara de franceză Ileana Damian din Slatina a dispărut la 28 iunie 2005. Cadavrul ei a fost găsit, la 3 iulie, în Pădurea Strehareţi. Femeia fusese legată la mâini cu lenjeria intimă, criminalul o strangulase, îi furase telefoanele şi lănţişorul de aur. Află din ziar situaţia actuală a cazului şi ce spun anchetatorii care au instrumentat dosarul!

COMUNITATE - Şeful Consiliului Judeţean Olt arde gazul pe bani publici

Şeful administraţiei judeţene foloseşte mai puţin locuinţa şi mai mult maşina de serviciu, un Mitsubishi Outlander. Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, se numără printre conducătorii de instituţii care ştiu să profite de avantajele funcţiilor deţinute. Preşedintele face naveta în localitatea de domiciliu, Vişina, cu maşina de serviciu. Află din ziar ce spune Paul Stănescu!

REPORTAJ - Smulg aplauze la concerte cu piane în descompunere

Elevii Şcolii de Muzică din Slatina, premiaţi la competiţii, au la dispoziţie instrumente vechi de cinci decenii, care nici nu mai pot fi reparate. Şcoala de Muzică deţine două piane de concert cu o vechime considerabilă. Cele două instrumente au piese lipsă sau defecte. Află din ziar ce soluţii are conducerea şcolii!

TIMP LIBER - Vacanţa la mare, mai costisitoare

SPORT - Sportivi căliţi să dea clasă la tenis de masă

UTILE - Centrala termică, o alegere de familie

Mai găseşti în paginile ziarului şi ştiri mondene, reţete culinare sau divertisment.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite