A ajuns la spital după ce a furat un motoscuter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii a trebuit să pornească o cursă pentru a-l opri pe puştiul teribilist
Poliţiştii a trebuit să pornească o cursă pentru a-l opri pe puştiul teribilist

Un puşti de 16 ani din comuna Fărcaşele a ajuns la spital după ce a furat fără nicio jenă un motoscuter de la poarta unui consătean.

Poliţiştii secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Caracal au fost sesizaţi, în noaptea de 24/25 aprilie, de către Ionel D., din comuna Fărcaşele, satul Hotărani, despre faptul că două persoane necunoscute i-au sustras un motoscuter de la poarta locuinţei unui vecin, plecând cu acesta spre comuna  Stoeneşti.
La ora 03.30, patrula secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Deveselu a depistat motoscuterul în trafic pe D.J. 642, pe raza comunei Băbiciu.
“Conducătorul motoscuterului nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire al patrulei, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia. În timpul urmăririi, conducătorul motoscuterului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe partea carosabilă, accidentându-se. În urma evenimentului rutier, acesta a fost transportat la Spitalul municipiului din Caracal”, a declarat comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt.
Conducătorul motoscuterului a fost ulterior identificat ca fiind un puşti de 16 ani din comuna Fărcaşele, care a fost însoţit în timpul escapadei cu motoscuterul furat de către Cristian M., de 20 ani, din aceeaşi localitate. Poliţiştii efectuează acum cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi vătămare corporală din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite