Sibiu: S-a dat apelul pentru strângerea supervoluntarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: S-a dat apelul pentru strângerea supervoluntarilor
Sibiu: S-a dat apelul pentru strângerea supervoluntarilor

Din această săptămână au început înscrierile voluntarilor pentru Gala pentru Supervoluntari organizată de Asociaţia Colors.

S-a dat startul la înscrierea pentru o nouă ediţie a Galei pentru Supervoluntari organizată de Asociaţia Colors şi Direcţiile Judeţene pentru Tineret din Sibiu şi Braşov. Toţi cei interesaţi sunt invitaţi să descarce formularele de înscriere de pe galavoluntari.wordpress.com şi să le trimită pe adresa as_colors@yahoo.com pana la data de 15 noiembrie 2009.

Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului şi de premiere a celor mai activi voluntari implicaţi în proiecte comunitare. „Ca în fiecare an, 5 decembrie, Ziua Mondială a Voluntariatului, ne oferă prilejul de a mulţumi tuturor celor care s-au implicat, în mod voluntar, în multitudinea de proiecte comunitare locale. Evenimentul premiază voluntari, organizaţii, grupuri informale, proiecte diverse, precum şi susţinători şi bloggeri la 15 categorii distincte“, a declarat Claudia Popa, preşedinte asociat Colors. 

Anul acesta, Gala pentru Supervoluntari vine cu mai multe noutăţi. A patra ediţie în Sibiu se extinde pentru prima dată şi în judeţul Braşov, va avea două noi categorii, destinate celui mai activ grup informal şi celui mai activ blogger în mobilizarea comunităţii în activităţi voluntare. De asemenea, vor fi zece zile de vot online pentru cel mai simpatic voluntar, precum şi momente distractive, pregătite chiar de voluntari şi organizaţiile lor. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite