Cătălin Botezatu, la lansarea primei cărţi despre viaţa sa: „Exprimă exact ceea ce am trăit“ - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Botezatu şi-a lansat cartea la Sibiu
Cătălin Botezatu şi-a lansat cartea la Sibiu

Designerul şi-a lansat astăzi primul volum din biografia lui,  „ Pedeapsa“, la Librăria Diverta, din centrul Sibiului.  Cătălin Botezatu a venit la Sibiu împreună cu autoarea cărţii, jurnalista Monica Vlad, şi, chiar dacă a întârziat mai bine de o oră, zeci de sibieni l-au aşteptat, pentru a lua un autograf.

CITEŞTE ŞI:

Poveştile din închisoare ale lui Cătălin Botezatu lansate luni la Sibiu

Cătălin Botezatu şi-a prezentat noua colecţie haute couture la Sibiu. Vezi rochiile “păun” ale designerului! (FOTO)

VIDEO Rochiile "păun" ale lui Cătălin Botezatu au impresionat Sibiul (GALERIE FOTO)

„ Trei vieţi. Pedeapsa” este prima biografie autorizată a celebrului creator de modă dintro serie de trei şi conţine scrisorile în original pe care deţinutul Cătălin Adrian Botezatu i le-a scris mamei lui din detenţie.

„O să încercăm să surprindem trei vieţi în această trilogie, sunt cărţi structurate pe perioade din viaţa lui şi am început cu prima, care este povestea perioadei în care el a fost arestat preventiv într-o închisoare de maximă securitate din Italia şi mai apoi în România,  este o poveste cutremurătoare, care o să sensibilizeze, care o să vă placă, cu siguranţă. Veţi găsi în carte parte dintre scrisorile pe care Cătălin le-a trimis mamei lui de după gratii, scrisori de o sensibilitate aparte, care o să vă înfăţişeze un cu totul alt om decât aţi cunoscut prin intermediul presei şi al televiziunii“, a spus Monica Vlad.


Personajul principal al autorului a spus că cei care vor citi careta vor descoperi un om deosebot de ceea ce se vede zi de zi în ziare şi la televiziune, un om normal, care nu se deosebeşte cu nimic de cei din jurul său.
„Este o carte în care eu mi-am asumat un trecut extrem de dureros. Şi pentru că îmi asum absolut tot şi pentru ca întotdeauna privesc cu demnitate trecutul meu, am hotărât ca această carte, „ Peseapsa“, să iasă pe piaţă. cartea exprimă exact ceea ce am trăit“, a spus Botezatu.

Botezatu a atras o groază de fani
Botezatu are mulţi fani la Sibiu

Cartea „ Trei vieţi. pedeapsa“ poate fi cumpărată din librăriile Diverta, la preţul de 44,90 lei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite